Pajęcza sieć
01
06.10.2021

Po serii książek o losach psychologa sądowego i konsultantki FBI Zoe Bentley (z bestsellerowym Umysłem zabójcy na czele), Mike Omer rusza z nową serią wciągających thrillerów Glenmore Park.

Recenzje
Zawieszeni
02
06.10.2021

W Zawieszonych, czyli trzeciej części cyklu powieści o losach pułkownika WSI, Radosław Sztylc zostaje wysłany na misję wojskową do Afganistanu.

Recenzje
Pamiętnik karła
03
01.10.2021

Czaszka powraca, a z nią wracają siostry Raj, znów wciągnięte w śledztwo w bardzo niecodzienny sposób.

Recenzje
Z dala od świateł
04
27.09.2021

Carl Hooper, były policjant z Chicago, mieszka na irlandzkiej wsi. Potrzebuje wytchnienia, aby ułożyć sobie życie po rozwodzie i pracy, która zabrała mu niewinność oraz spokój ducha.

Recenzje
Wiem, że to ty
05
27.09.2021

Szkoła to koszmar, zwłaszcza jeśli masz coś do ukrycia. Ruby zmienia otoczenie, gdyż musi uciec od traumy i piętna mimowolnej zabójczyni. Niestety, ktoś w nowej szkole odkrywa przeszłość i zaczyna grozić dziewczynie.

Recenzje
Zamach
06
15.09.2021

Islamski fanatyk morduje kilkanaście osób na wadowickim rynku tuż przed świętami Bożego Narodzenia.

Recenzje
Nim padnie pierwszy strzał
07
06.09.2021

Lata dwutysięczne, epoka, po gorących porachunkach mafijnych wcześniejszej dekady, wydaje się spokojna.

Recenzje
Dziewczynka z Widow Hills
08
19.08.2021

Nie da się uciec od przeszłości. Arden doświadcza tego na własnej skórze. Jako dziewczynka zaginęła i straciła pamięć o dramacie.

Recenzje
Kryminalne śledztwa PRL
09
30.07.2021

„Kryminalne śledztwa PRL" to kolejna seria dokumentalna produkcji CBS Reality. Tym razem kanał zabierze widza w podróż po najbardziej znanych sprawach kryminalnych minionej epoki, między innymi: poznańskiego nekrofila – Edmunda Kolanowskiego, Joachima Knychały oraz rzeźnika z Wildy i tajemnicy głowy w pudełku.

Recenzje
Martwiec
10
28.07.2021

W Lipowie nikt nie może odpocząć – nawet zmarli. Policja odkrywa ślady przedwczesnego pogrzebu, a ofiara okazuje się siostrą zamordowanego wcześniej mężczyzny.

Recenzje
Mamy morderstwo w Mikołajkach
11
22.07.2021

Rozalia Ginter prowadzi gabinet weterynaryjny w Mikołajkach. Wiedzie w miarę szczęśliwe życie rodzinne. Aż do pewnego wieczora, który zmienia wszystko. Odtąd kobieta skrywa mroczną tajemnicę. Zwłaszcza przed najbliższymi.

Recenzje
Przepustka do męskości
12
16.07.2021

Kolejny dzień, kolejne morderstwo. Praca gliniarza nigdy się nie kończy. W jednej z dzielnic Wrocławia dochodzi do makabrycznego morderstwa.

Recenzje
Rezydencja
13
15.07.2021

Po śmierci ojca Arden otrzymuje w spadku rodzinną rezydencję Arrowood. Musi wrócić do rodzinnego miasteczka i otworzyć przeszłość, którą, jak się wydawało, dawno zostawiała za sobą.

Recenzje
Czarci młyn
14
14.07.2021

Siostry Brylskie i Piotr Szwędak spędzają wakacje u ekscentrycznej babci dziewczynek.

Recenzje
Krwawy Peter
15
13.07.2021

Po serii książek poświęconych zbrodniarzom z Warszawy, Jarosław Molenda zmienia miejsce i epokę.

Recenzje
Bezruch
16
13.07.2021

Podkomisarz Olga „Serbia" Suszczyńska trafia na kolejne kłopotliwe śledztwo.

Recenzje
Wizjer
17
21.06.2021

Stare porzekadło (przypisywane Ottonowi von Bismarckowi) mówi, że „ludzie nie powinni wiedzieć, jak się robi kiełbasę i politykę". A jeżeli stary kanclerz miał rację, tylko pominął ważne aspekty ludzkiej egzystencji? Co jeśli nasze emocje i uczucia są z góry predestynowane, a osoba (lub maszyna) zdolna do ich odczytania może sterować naszymi wyborami życiowymi?

Recenzje
Aptekarz
18
18.06.2021

Czasem wiedza to przekleństwo. W rodzinie Tiliańskich z pokolenia na pokolenie przechodzi niezwykły dar. Julian Tiliański, farmaceuta z zawodu i zamiłowania, żyje, aby pomagać swoim klientom.

Recenzje
Bestsellery
Zobacz najpopularniejsze tytuły
Wydarzenia
Zobacz ostatnie wydarzenia ze świata kryminału

Ostatnie komentarze

Dodano przez: KamilJakiśtam

Polecani autorzy

Marta GuzowskaJacek OstrowskiKatarzyna KacprzakMałgorzata RogalaGrzegorz KalinowskiAlek Rogoziński

ul. Borowskiego 2 lok. 205
03-475 Warszawa

Dane kontaktowe:

+48 22 416-15-81
kontakt@czytamykryminaly.pl 

Newsletter:
Zapisz się do newslettera i otrzymuj
najświeższe informacje ze świata kryminałów.
Zapisując się na newsletter, akceptujesz politykę prywatności
Token
© Czytamy Kryminaly - All Rights Reserved.