Podejrzany jak diabli
01
30.03.2021

„Kryminał to taki romans, tyle że z trupem w tle" powtarzają bohaterowie powieści Jacka Getnera, i ze wszystkich sił usiłują w to wierzyć.

Recenzje
Za nami wszystkimi
02
30.03.2021

Bracia Walterowie znów mieszają. Tym razem w większych kłopotach znajduje się Jerzy; policjanta porwał dawny wspólnik, gotowy wywrzeć zemstę.

Recenzje
Zachowaj to dla siebie
03
30.03.2021

Bliźniacy Adam i Ewa prowadzą udane życia i kariery. Adam żyje w szczęśliwym małżeństwie, firma Ewy święci sukcesy.

Recenzje
Słynne zbrodnie w ZSRR. 10 najgłośniejszych przestępstw w Związku Radzieckim
04
30.03.2021

Seria reportaży historycznych opowiada o niezwykłych przestępstwach dokonanych na terenie Związku Sowieckiego.

Recenzje
Pharmacon
05
30.03.2021

Nieodległa przyszłość, rynek farmaceutyczny staje się dominującym sektorem amerykańskiej gospodarki.

Recenzje
W czarnej zimnej wodzie
06
02.03.2021

Kacper wraca do Polski, aby rozwiązać tajemnicę śmieci swojej matki. Zostało mu niewiele czasu, gdyż ściga go choroba oraz demony przeszłości.

Recenzje
Zemsta ze skutkiem śmiertelnym
07
15.12.2020

Podwarszawskie miejscowości, leżące na linii WDK, przynajmniej od czasu rozbicia pruszkowskiej mafii, mają opinię oazy spokoju.

Recenzje
Czarne ziarno
08
09.12.2020

Julia Krawiec otrzymuje niewykonalne zadanie: ma pomóc w obronie kobiety oskarżonej o zamordowanie syna.

Recenzje
Wymazani z pamięci
09
09.12.2020

Polskie media obiega informacja o cudownym odnalezieniu grupy dzieci, porywanych przez poprzednie lata.

Recenzje
Weryfikacja
10
30.11.2020

Kafir i Maziewski kontynuują przygody Radosława Sztylca, oficera rozwiązanej WSI, który w nowej służbie usiłuje zakończyć rozpoczęte sprawy.

Recenzje
„Kryminalne akta inspektor Biskupskiej”
11
30.10.2020

W poniedziałek 2 listopada o godzinie 22:00 na kanale CBS Reality swoją premierę będzie miał nowy program true crime „Kryminalne akta inspektor Biskupskiej". Gospodynią serii jest Grażyna Biskupska - najsłynniejsza i jedna z najbardziej utytułowanych polskich policjantek.

Recenzje
Spektakl
12
01.10.2020

Dynamiczny duet bohaterów: cyniczna, twarda i odpychająca Lena oraz Marcel: harcerz w mundurze policyjnym, to najmocniejszy element kolejnego tomu cyklu Wójcik.

Recenzje
Cykl- Tomasz Horn
13
13.08.2020

Stworzony przez Krzysztofa Beśkę bohater to współczesny Pan Samochodzik w wersji noir.

Recenzje
Reguła Lukrecji
14
05.08.2020

Jeśli podobała Wam się pierwsza część cyklu Korpalskiej, po drugą możecie sięgnąć w ciemno.

Recenzje
Wiwisekcja zbrodni
15
05.08.2020

"Wiwisekcja zbrodni" to interesująca mieszanina kryminału, thrillera i kilku innych gatunków. 

Recenzje
Dziewczyna z Kellers Way
16
03.06.2020

Małżeństwo Julie West zaczyna się rozpadać. Młoda kobieta podejrzewa, że jej mąż, profesor psychologii zdradza ją ze studentką do złudzenia przypominającą jego pierwszą żonę. A Laura West zginęła kilka lat wcześniej w tajemniczych okolicznościach.

Recenzje
Raróg
17
03.06.2020

Brutalna rzeczywistość i oniryczna podróż w głąb siebie, gangsterskie porachunki i próba rozliczenia się z przeszłością...

Recenzje
Wyrwa. Historia Ułana
18
08.05.2020

Pierwsze słuchowisko towarzyszące premierze książki. „Wyrwa. Historia Ułana" w Empik Go!

Recenzje
Bestsellery
Zobacz najpopularniejsze tytuły
Wydarzenia
Zobacz ostatnie wydarzenia ze świata kryminału

Ostatnie komentarze

Dodano przez: KamilJakiśtam

Polecani autorzy

Marta GuzowskaJacek OstrowskiKatarzyna KacprzakMałgorzata RogalaGrzegorz KalinowskiAlek Rogoziński

ul. Borowskiego 2 lok. 205
03-475 Warszawa

Dane kontaktowe:

+48 22 416-15-81
kontakt@czytamykryminaly.pl 

Newsletter:
Zapisz się do newslettera i otrzymuj
najświeższe informacje ze świata kryminałów.
Zapisując się na newsletter, akceptujesz politykę prywatności
Token
© Czytamy Kryminaly - All Rights Reserved.