Kryminalne śledztwa PRL
01
30.07.2021

„Kryminalne śledztwa PRL" to kolejna seria dokumentalna produkcji CBS Reality. Tym razem kanał zabierze widza w podróż po najbardziej znanych sprawach kryminalnych minionej epoki, między innymi: poznańskiego nekrofila – Edmunda Kolanowskiego, Joachima Knychały oraz rzeźnika z Wildy i tajemnicy głowy w pudełku.

Recenzje
Martwiec
02
28.07.2021

W Lipowie nikt nie może odpocząć – nawet zmarli. Policja odkrywa ślady przedwczesnego pogrzebu, a ofiara okazuje się siostrą zamordowanego wcześniej mężczyzny.

Recenzje
Mamy morderstwo w Mikołajkach
03
22.07.2021

Rozalia Ginter prowadzi gabinet weterynaryjny w Mikołajkach. Wiedzie w miarę szczęśliwe życie rodzinne. Aż do pewnego wieczora, który zmienia wszystko. Odtąd kobieta skrywa mroczną tajemnicę. Zwłaszcza przed najbliższymi.

Recenzje
Przepustka do męskości
04
16.07.2021

Kolejny dzień, kolejne morderstwo. Praca gliniarza nigdy się nie kończy. W jednej z dzielnic Wrocławia dochodzi do makabrycznego morderstwa.

Recenzje
Rezydencja
05
15.07.2021

Po śmierci ojca Arden otrzymuje w spadku rodzinną rezydencję Arrowood. Musi wrócić do rodzinnego miasteczka i otworzyć przeszłość, którą, jak się wydawało, dawno zostawiała za sobą.

Recenzje
Czarci młyn
06
14.07.2021

Siostry Brylskie i Piotr Szwędak spędzają wakacje u ekscentrycznej babci dziewczynek.

Recenzje
Krwawy Peter
07
13.07.2021

Po serii książek poświęconych zbrodniarzom z Warszawy, Jarosław Molenda zmienia miejsce i epokę.

Recenzje
Bezruch
08
13.07.2021

Podkomisarz Olga „Serbia" Suszczyńska trafia na kolejne kłopotliwe śledztwo.

Recenzje
Wizjer
09
21.06.2021

Stare porzekadło (przypisywane Ottonowi von Bismarckowi) mówi, że „ludzie nie powinni wiedzieć, jak się robi kiełbasę i politykę". A jeżeli stary kanclerz miał rację, tylko pominął ważne aspekty ludzkiej egzystencji? Co jeśli nasze emocje i uczucia są z góry predestynowane, a osoba (lub maszyna) zdolna do ich odczytania może sterować naszymi wyborami życiowymi?

Recenzje
Aptekarz
10
18.06.2021

Czasem wiedza to przekleństwo. W rodzinie Tiliańskich z pokolenia na pokolenie przechodzi niezwykły dar. Julian Tiliański, farmaceuta z zawodu i zamiłowania, żyje, aby pomagać swoim klientom.

Recenzje
Bardzo długie popołudnie
11
10.06.2021

Czarnoskóra Rose Wright sprząta u bogatej Joyce Haney. Kiedy jej chlebodawczyni ginie, Rose jest rozdarta: chce pomóc w poszukiwaniach, a jednocześnie obawia się, że zostanie kozłem ofiarnym śledztwa.

Recenzje
Przyjdę, gdy zaśniesz
12
08.06.2021

Po tragicznej śmierci macochy dwudziestoletnia Iga musi się zająć młodszym bratem. Studia, nastolatek w okresie buntu i ojciec, na którego nie można liczyć – Idze nie jest łatwo.

Gdy myśli, że dłużej nie da rady, otrzymuje niespodziewane wsparcie. A w jej sercu pojawia się nadzieja, że najgorsze już za nią.

Recenzje
Jeszcze mnie widzisz
13
07.06.2021

Słynne angielskie tunele Standedge stają miejscem wypadku, a być może sceną zbrodni.

Recenzje
Wiosenna ofiara
14
05.05.2021

Doktor Thea Lind uciekająca od traumatycznej przeszłości lekarka, przeprowadza się na szwedzką prowincję. Mimo, że wcale tego nie planuje, bardzo szybko wpada na niepokojące tropy nigdy do końca nie rozwiązanej sprawy morderstwa z 1986.

Recenzje
Gorsza
15
30.03.2021

Jak ważna jest zemsta? Czy szkolne prześladowania, które dla dręczycili są zwykle niewiele wartym wspomnieniem, mogą okazać się ciężarem łamiącym życie dręczonemu?

Recenzje
Podejrzany jak diabli
16
30.03.2021

„Kryminał to taki romans, tyle że z trupem w tle" powtarzają bohaterowie powieści Jacka Getnera, i ze wszystkich sił usiłują w to wierzyć.

Recenzje
Za nami wszystkimi
17
30.03.2021

Bracia Walterowie znów mieszają. Tym razem w większych kłopotach znajduje się Jerzy; policjanta porwał dawny wspólnik, gotowy wywrzeć zemstę.

Recenzje
Zachowaj to dla siebie
18
30.03.2021

Bliźniacy Adam i Ewa prowadzą udane życia i kariery. Adam żyje w szczęśliwym małżeństwie, firma Ewy święci sukcesy.

Recenzje
Bestsellery
Zobacz najpopularniejsze tytuły
Wydarzenia
Zobacz ostatnie wydarzenia ze świata kryminału

Ostatnie komentarze

Dodano przez: KamilJakiśtam

Polecani autorzy

Marta GuzowskaJacek OstrowskiKatarzyna KacprzakMałgorzata RogalaGrzegorz KalinowskiAlek Rogoziński

ul. Borowskiego 2 lok. 205
03-475 Warszawa

Dane kontaktowe:

+48 22 416-15-81
kontakt@czytamykryminaly.pl 

Newsletter:
Zapisz się do newslettera i otrzymuj
najświeższe informacje ze świata kryminałów.
Zapisując się na newsletter, akceptujesz politykę prywatności
Token
© Czytamy Kryminaly - All Rights Reserved.